19.1.07

Atura el canvi climàtic


Fundació Natura
Un joc d'ordinador sobre canvi climàtic
AlertaCO2 anima al jugador/a a reduir els nivells de CO2 de Ciutat Metròpolis a través de diferents escenes i jocs. El joc està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i, tot i que està dissenyat per un públic juvenil, és apte per a totes les edats.

Imaginació, matemàtiques i solidaritat

Las notas que obtengan los estudiantes en matemáticas servirán a una ONG para recaudar dinero para arreglar viviendas de personas necesitadas
via:Consumer
Si els estudiants de secundària són capaços d'esforçar-se per treure millors notes per una acció solidària és que són molt millor del que ens volen fer creure alguns.

Rute


http://158.49.119.99/crai/personal/evte.htm
Red Universitaria de Tecnología Educativa.
Via Octeto

16.1.07

Pere Casaldàliga


Entrevista que li va fer Mònica Terribes

Euroaventura


Euroaventura
Los viajes de la familia Zwing

Joc interactiu amb proves i activitats centrades en el coneixement de la història, la geografia, la literatura i l'art europeus.

Programa Euroaventura
Fundació «la Caixa»

14.1.07

Presentació Webquest


Una excel·lent presentació de Domingo Mendez que podem trobar al seu blog:
EDUCACIÓN Y T.I.C.
Me han invitado a dar una ponencia sobre WebQuest en Seminario de Orientadores de la Región de Murcia, y por si fuera poco comparto mesa y cartel con Luis Barriocanal que está trabajando con ellos el uso educativo de los Blog. Así que ando preparando esa ponencia de dos horas de duración para intentar convencer a los orientadores , piezas clave en nuestro sistema educativo, de las bondades de este metodología de trabajo que supone el uso de las WebQuest con alumnos.
Dos horas dan para poco así que he preparado esta presentación y el resto , si queda tiempo, a ver y analizar WebQuest.