30.12.06

Fundació Vicki Sherpa Eduqualhttp://www.eduqual.org/index.htm
per una educació de QUALITAT

Atenció!! aviat començarem el partit!!

Valors en Joc

Triar les joguines


http://www.rayuela.org/sp/default.htm
http://www.jugueteseguro.com/web/cat/

Projecte Paula


http://www.ub.es/solidaritat/observatori/pau/paula/catala/catala.htm

* Un servei adreçat al professorat i mestres, per facilitar la incorporació de l'educació per a la pau en el treball quotidià a les aules, des de qualsevol nivell educatiu i àrea curricular.
* Un espai web amb multitud de recursos educatius per facilitar el treball sobre l'eix transversal de l'educació per a la pau.
* Un espai de trobada entre el professorat interessat en introduir i potenciar l'àmbit de l'educació per a la pau en les aules.

Els continguts del Projecte PAULA es nodreixen de l'Observatori de Conflictes de la Fundació Solidaritat UB. L'Observatori proporciona anàlisis i accés a fonts directes d'informació sobre situacions de conflicte armat o violació de drets humans, des d'una perspectiva crítica vers la situació actual de violència arreu del planeta.

El viaje de Said


Aquest curt metratge ha estat seleccionat per als Premis Goya

El viaje de Said es un cortometraje musical de animación de plastilina, dirigido por Coke Rioboó. Narra la historia de un niño marroquí cruza el Estrecho. Al otro lado, en el país de las oportunidades, descubre que el mundo no es tan bello como le habían contado.

28.12.06

MakingMusic Project


http://www.davidahmed.com/

Al bloc "Aula de Música" hem trobat aquesta enciclopedia online d'instruments musicals : MakingMusic Project desenvolupada en Flash per David Ahmed. Actualment hi podem trobar 347 instruments, dels quals en podem veure la imatge, escoltar-ne el so i llegir-ne una petita descripció (en anglès).

La vida a l'interior de la cel·lula

La casa d'Anna Franck


http://www.annefrank.org/content.asp?pid=1&lid=4

27.12.06

Ambientech


http://www.ambientech.org/
Portal educatiu de ciències, tecnologia i mediambient per a l'ESO i Batxillerat
Aula didàctica és una eina de suport al professorat per treballar les ciències mitjançant les TICS a l'aula amb l'alumnat de l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

tecnonovetats

Una web de novetats de tecnologia


http://www.deuvosguard.com/tecnovetats/

26.12.06

Exposició virtual: Gravadors catalans del segle XXhttp://exposiciogravats.bibliotecademontserrat.net/

"the potter"


TROBAT A: DIGIZEN
El alfarero o sobre la importancia de la magia en el aprendizaje

Javier García, blogfesor de Desde mi tarima, comenta hoy sobre un cortometraje animado llamado “The Potter” (El alfarero). Fue creado por Josh Burton como su proyecto de tesis en Savannah College of Art and Design.
El Alfarero relata la historia de cómo un maestro le enseña a su discípulo a darle vida al barro. Y como en todo proceso de enseñanza efectiva, si no hay magia, no hay transformación.
www.recercaenaccio.cat

L'Antàrtida al teu ordinador

28/11/2006

El portal 'Recerca en Acció' proposa el seguiment d'una expedició científica al continent gelat.

L'any 2002 es va desprendre una placa de gel antàrtic de mes de 3.000 km2, deixant al descobert fons marins inaccessibles des de fa més de 400 anys. Un equip d'investigadors es dirigeix en aquests moments a explorar la zona. Les seves troballes tindran, aquest cop, un testimoni privilegiat: tu mateix. Només cal que et connectis a regularment a aquest portal, Recerca en Acció, per gaudir dels missatges, els vídeos, les fotografies i altres elements que els científics hi enviarán des del continent gelat.

"divertimento" TIC


Web 2.0
Uploaded by CrazyCat

Un ordinador que ens permet repassar les opcions dels perifèrics de manera divertida

musicovery

trobat a: AULA DE MÚSICA

http://www.musicovery.com/index.php?ct=us
Només amb un clic escolteu música positiva, relaxant, enèrgica, de diversos estils:soul, clàssica, rap, etc. minimitzeu i...