11.5.07

Escuela 0.9 vs niños 2.0



No us perdeu la video conferencia de'n Jordi Adell dins el IV Congreso Regional “Competencias Básicas y Práctica Educativa”, que tuvo lugar en Santander.
Adell, profesor de la Universidad Jaume I de Castellón, (uno de los impulsores de Octeto), y experto en la vertiente educativa de las TIC, analiza el desafío que supone para el profesorado el enfrentarse a una nueva generación nacida en la era digital, y cómo los nuevos medios influyen en la relación entre docentes y estudiantes.
via Domingo Mendez
via Educastur

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Són dos hores de video conferencia però em va tenir clavada. Jordi Adell és un crack. Em fa gràcia que comence dient "algunes de les coses que exposaré us faran pegar un bot en la cadira, vaig a provocar". I l'home va i ho fa. Genial! Molt interessant que diferencie tan clarament entre tecnologies per l'ensenyament i tecnologies per l'aprenentatge, una matisació que no sempre es fa. Amb les TIC, als profes ens costa molt no reproduir les mateixes experiències docents unidireccionals i poc enriquidores. I el canvi de debò es troba en eixe punt, en passar a usar-les des del punt de vista del que els nostre alumnes poden fer amb elles i no tan sols com a substitutius de la pissarra amb més o menys coloraines. Es nota que al públic el fa reaccionar la seua exposició, a la part final les intervencions dels col.legues retransmeten algunes de les pors del professorat que tots coneguem. Per això em va encisar la seua resposta final de l'educació com a "última trinxera". Li donava un to èpic a la feina que fem els docents molt d'agrair. Xe, em va emocionar i tot...
Elena Moltó

Jordi Adell ha dit...

Carme, Elena...

Sou les dos molt amables :-)

Un petó.


J.